160 kg Dierenvoedsel uit Beverwijk voor Sumy-district Oekraïne : Een Hartverwarmende Donatie

We zijn altijd enorm tevreden als we donaties ontvangen van vrijwilligers. De eigenaresse van het schoonheidssalon “Ana Maria” aan de Bullerlaan in Beverwijk heeft onlangs 160 kg dierenvoedsel gedoneerd. Deze donatie is onlangs verzonden naar het Sumy-district in Oekraïne.

De vrijwilligers zijn van onschatbare waarde voor onze organisatie. Dankzij hun inspanningen en vrijgevigheid kunnen we blijven voorzien in de behoeften van dieren in nood. De recente donatie van het schoonheidssalon “Ana Maria” is een prachtig voorbeeld van hoe lokale bedrijven kunnen bijdragen aan internationale hulpinitiatieven. De 160 kg dierenvoedsel zal een groot verschil maken voor de dieren in het Sumy-district, een gebied dat momenteel zwaar getroffen is door de crisis.

Het Sumy-district in Oekraïne ervaart momenteel grote uitdagingen, en hulp van buitenaf is cruciaal. De dieren daar hebben vaak te lijden onder de omstandigheden, en voldoende voedsel is essentieel voor hun overleving en welzijn. Dankzij de donatie van het schoonheidssalon kunnen we deze dieren de voeding bieden die ze nodig hebben. We zijn ontzettend dankbaar voor de steun van “Ana Maria” en hopen dat hun voorbeeld andere bedrijven en individuen inspireert om ook bij te dragen.