Jumper Helpt Mee!

Jumper Beverwijk Helpt Mee!

Wanneer de oorlog in Oekraïne dit jaar was aangekondigd sloeg bij vele vluchtelingen de paniek in; begrijpelijk natuurlijk. Menigen moesten rap een beslissing maken en onder stress inschatten wat ze wel of niet mee konden nemen voor hun noodvlucht. Helaas maakten weinig huisdieren deel uit van dat lijstje, tot het grote verdriet van Anna Melnikova (9), die met tranen in haar ogen haar geliefde Husky, Baron, moest achterlaten. Het is een verhaal van velen; bladzijden uit een zwart boek dat helaas alsmaar blijft groeien.

Het zijn verhalen zoals deze die ervoor hebben gezorgd dat hulp bieden aan dieren in het oorlogsgebied een van onze speerpunten is. Gelukkig hebben wij een boel geweldige sponsoren en enthousiaste vrijwilligers die hun steentje bijdragen, waaronder nu ook de dierenwinkel Jumper (Beverwijk) een deel van uitmaakt!

Wij willen graag iedereen bedanken die ons heeft geholpen met het verzamelen van verschillende benodigdheden, zij het voor mens of dier. Zolang de oorlog nog verder woekert kunnen wij nog niet stilzitten – vooral met de winter op komst hebben wij onze handen vol en zullen wij ons verder blijven inzetten.